Route

Route

Route naar accommodatie K.V. Viking

Zaal
Sportpark “Mariënhoeve-West”. Lekdijk oost 13, 3961 MB Wijk bij Duurstede.

Route auto:
Komende vanuit de richting Utrecht (A12 Utrecht/Arnhem): afslag Bunnik/Wijk bij Duurstede. Provinciale weg richting Wijk bij Duurstede (N229) volgen, ca. 14 km. Bij rotonde bij Cothen (na ca. 12 km.) richting Wijk bij Duurstede blijven volgen.
Komende vanuit de richting Arnhem (A12 Arnhem/Utrecht): zie hierboven

Komende vanuit de richting Amersfoort (A28): afslag Maarn/Doorn, houdt richting Doorn aan, Leusderweg (N227). Provinciale weg (N227) blijven volgen, door Doorn heen, rechtuit naar Cothen ca. 16 km. Bij rotonde bij Cothen weg vervolgen richting Wijk bij Duurstede.

Vervolg vanaf de A12 en A28: Bij volgende rotonde rechtsaf richting De Horden/Tiel, provinciale weg N229. Bij de daarop volgende rotonde opnieuw rechtsaf en bij volgende rotonde rechtsaf hoofdroute volgen. Einde weg linksaf, onder viaduct door en weg volgen de dijk op. Aan het einde van de dijk ziet u links het sportpark liggen. Bij controletoren Rijkswaterstaat linksaf en direct daarna linksaf naar de afrit richting parkeerplaats sportpark. Rij langs boerderij door naar het achterste parkeergedeelte. Volg de bordjes “Korfbal”.

Vanuit de Betuwe:
Komende vanaf het Wijkse Veer: bovenaan veerstoep 1e weg rechts, direct links afrit richting parkeerplaats.
Komende vanaf het Beusichemse veer: Volg Lekdijk West richting Wijk bij Duurstede, weg gaat over in Romeinenbaan na scherpe bocht naar rechts direct rechtsaf parallelweg op. Net na de sluizen rechtsaf en de dijk volgen. Aan het einde van de dijk ziet u links het sportpark liggen. Bij controletoren Rijkswaterstaat linksaf en direct daarna linksaf naar de afrit richting parkeerplaats sportpark. Rij langs boerderij door naar het achterste parkeergedeelte.

Vanaf de parkeerplaats van het sportpark fiets-/voetpad volgen.

Plattegrond sportcomplex Marienhoeve